Uw domoticaspecialist!

Alphabox, uw partner bij automatisering.

Klantgerichte automatisering!

Bij de oprichting van Alphabox, nu ondertussen 18 jaar geleden, was klantgericht samenwerken met onze klanten het uitgangspunt. En dat is vandaag niet anders. Bij de start van een project gaan we uit van uw wensen en behoeften. Aangevuld met ons advies inzake de automatisering van alle denkbare modules in uw pand en de bijhorende integratie met uw telefonie- multimedia-  en/of beveiligingsystemen, komen we tot een concrete beschrijving van uw project,

Heldere offertes, bindende afspraken.

Op basis van de omschrijving van uw project ontvangt u binnen een redelijke termijn een offerte. Bij aanvaarding ervan, eventueel na een evaluatie en bijsturing van onze prijsopgave, wordt met u een bindende afspraak gemaakt omtrent de uitvoeringsperiode en het tijdstip van de aanvang van de werken. Een week voor de start van uw project krijgt u een seintje van ons. Zo kunt u zich voorbereiden op onze komst.

Professionele uitvoering.

Onze jarenlange ervaring biedt u de garantie dat de werken doelgericht, snel, veilig en overeenkomstig de geldende wetgeving worden uitgevoerd. In één woord: een professionele uitvoering die u zorgeloos laat genieten van alle systemen die we in uw pand installeerden.

Integratie.

Het sleutelwoord in huis- of kantoorautomatisering is integratie. Tegenwoordig is het mogelijk om alle denkbare modules in uw pand op een intelligente manier met elkaar te laten communiceren en een interactie tussen deze systemen te realiseren. De voordelen zijn duidelijk: besparing op verwarming, besparing op elektriciteit, verhoogde veiligheid en vooral een optimalisatie van uw leefcomfort.

Multi device aansturing.

Het nieuwe principe bij automatisering is "multi device aansturing". Alle systemen kunnen tegenwoordig niet alleen aangestuurd worden met uw domotica-console maar ook van eender waar, met uw tablet of smartphone (IOS-, Android- of Windows-toestel). U bent een uurtje vroeger thuis dan voorzien? Geen probleem: voor uw vertrek programmeert u met uw smartphone de verwarming om vroeger in werking te treden zodat u bij aankomst thuis of op kantoor van een aangename leefomgeving kan genieten. 

Onze partners, uw garantie.

Alphabox, het geesteskind van Ludwig Devogele, is al meer dan 18 jaar een trendsetter op het vlak van automatisering. Wij zijn dan ook een vaste partner bij de belangrijkste fabrikanten in deze markt, waarvan SIEMENS, ABB, MERTEN, GIRA, BERKER, BUDERUS, HAGER, SOMFY, VIESSMAN en VELUX de belangrijkste zijn.

Dienst na verkoop.

Onze dienstverlening stopt niet bij de oplevering van uw project. Integendeel: vaak evolueert de inrichting uw woning of bedrijf en worden nieuwe of extra systemen toegevoegd. Ook dan kunt u op ons rekenen. En bij pech kunt u ervan op aan dat wij op een wip bij u aan de deur staan om ervoor te zorgen dat u opnieuw volop over alle mogelijkheden die onze systemen u bieden, kunt genieten.