Uw domoticaspecialist!

Uw gebouwsysteem

U kunt uw persoonlijk gebouwsysteem uitwerken door een uitgekiende en gepersonaliseerde integratie van technologie en de diverse installaties, toepassingen en modules in uw woning.

Hoger leefcomfort, lagere prijs.

Door een gepersonaliseerde integratie schenkt u uzelf een op maat uitgewerkt hoger leefcomfort en dit tegen een betere prijs. Het geheel vormt een gebouwsysteem, opgesteld  volgens uw wensen. Bovendien kunt u de combinatie kiezen die best bij u past. Of deze zelfs combineren. Zijn gemak en gebruiksvriendelijkheid uw topprioriteiten? Dan kunt u kiezen voor een centrale bediening van uw verlichting, verwarming, gordijnen, muziek, ventilatie en nog veel meer. Gemakkelijk te bedienen door het gebruik van icoontjes of andere visuele elementen op een touchscreen. Zo bekomt u daadwerkelijk het beste van twee werelden. Zonder dat dit hoeft afbreuk te doen aan rendement en efficiëntie.

Multimedia.

Met uw gebouwsysteem kunt u uw wensen op vlak van het gebruik van multimedia verregaand personaliseren. Zo kunt u, in combinatie met uw smartphone, ervoor zorgen dat uw muziek of uw beeld u volgt in alle kamers. Natuurlijk kunt u uw volledige disco- en videotheek kopiëren naar uw multimediasysteem. In functie van uw activiteit kan het geluidsvolume aangepast worden. Zo kan de volumeknop tijdens de maaltijd naar beneden maar bij het stofzuigen een flink stuk hoger. Ook hier zijn de mogelijkheden quasi eindeloos.